Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

بلیت‌های سی‌وچهارمین جشنواره موسیقی فجر بر روی دو سایت ایران کنسرت و سایت 3670 به فروش می‌رسد. دو سایتی که سال گذشته هم همین امتیاز را دارا بودند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، پرسش اینجاست که براساس کدام متر و معیار این دو سایت برای بلیت فروشی جشنواره انتخاب می‌شوند.

ایران کنسرت از سایت‌های مهم (اگر نگوییم مهمترین سایت) در حوزه بلیت‌فروشی کنسرت‌های موسیقی است و چشم‌پوشی از امتیازهای این سایت برای هر رویدادِ موسیقایی کار دشواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر روی ایران کنسرت در حال حاضر مرجع مهمی در حوزه معرفی کنسرت‌های موسیقی است که تقریبا در تمام ژانرهای موسیقی مشغول فعالیت است و در طول سال هم گروه‌های بسیاری بلیت‌فروشی خود را به ایران کنسرت می‌سپارند. به همین دلیل انتخاب ایران کنسرت از سوی جشنواره موسیقی فجر، نکته‌ای پذیرفتنی است. اما سایت 3670 از کجا آمده است.

این سایت معتلق به محسن رجب‌پور است. رجب‌پور همان تهیه‌کننده‌ای است که در ماه‌های گذشته صحبت‌هایش درباره‌ی فعالیت‌های تجاری در عرصه موسیقی واکنش‌های بسیاری در فضای مجازی به دنبال داشت.

رجب‌پور چند سال پیش در نخستین نشست خبری حامد همایون حرف‌هایی به زبان آورد که در جایگاه یک تاجر، توجیه‌پذیر است. به هر روی او یک تاجر است و نباید از او انتظار نگاهی فرهنگی داشت. کسی که صاحب بِرند «حامد همایون» است بی‌شک، در راستای اعتلای فرهنگ اصیل ایران قدم برنمی‌دارد و عاقلانه نیست که چنین انتظاری از او داشته باشیم.

تهیه کننده، دلال یا شکارچی؟/ برندِ «حامد همایون» چطور ساخته شد؟

رجب‌پور در فضای موسیقی پاپ کشور فعالیت می‌کند و در عرصه بِرندسازیِ موسیقی پاپ هم تقریبا موفق است. اما اینکه چنین شخصی در جشنواره‌ی موسیقی فجر آن هم در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، تصمیم ساز باشد و نفوذش باعث شود که بخش عظیمی از بلیت‌فروشی‌های جشنواره را به سایتِ او بدهند؛ تاسف بار است.

سایت 3670 در تمام طول سال تنها به فروش بلیت‌های کنسرت حامد همایون و تعداد معدودی کنسرت دیگر در حوزه موسیقی پاپ می‌پردازد. به گفته‌ی مسئولان این سایت؛ در سال جاری حتی یک کنسرت در ژانر موسیقی ایرانی، موسیقی کلاسیک یا موسیقی‌های تلفیقی بلیت‌فروشی‌اش از طریق سایت 3670 انجام نشده است. در واقع ژانر کاری این سایت تنها به فروش کنسرت‌های موسیقی پاپ تعلق دارد که آن هم به طور اختصاصی به فروش بلیت کنسرت‌های حامد همایون به تهیه کنندگی محسن رجب‌پور می‌پردازد.

حال باید از مسئولان جشنواره سی‌وچهارم موسیقی فجر پرسید که براساس کدام منطق و کدام شایستگی و کدام سابقه، سایت 3670 را برای بلیت‌فروشی جشنواره انتخاب کردید؛ آن هم بلیت‌فروشیِ بخش موسیقی کلاسیک، رسیتال‌ها، بخش بین‌الملل و برخی اجراهای خاص دیگر...

سایت‌های دیگری در این زمینه بودند که سابقه و توان بیشتری در زمینه فروش بلیت کنسرت‌های موسیقی جدی داشتند. جالب اینکه هیچ کدام از این سایت‌ها برای جشنواره انتخاب نشدند تا همه چیز در اختیار 3670 باشد.

جالب‌تر اینکه این سایت در همین دوران فروش بلیت‌های کنسرت جشنواره فجر، به یکباره بلیت‌فروشی کنسرت جدید حامد همایون را آغاز کرده است. این کار خودش نوعی تبلیغِ مجانی با برندِ جشنواره موسیقی فجر برای حامد همایون است. چرا که مخاطبانِ مراجعه کننده به این سایت برای خرید بلیت‌های جشنواره فجر، مجبورند که بلیت‌فروشی کنسرت حامد همایون را در بالا و در بهترین جای سایت ببینند.

حال باید از مسئولان جشنواره موسیقی فجر پرسید که چرا و با چه معیاری چنین سایتی را برای فروش بلیت‌های جشنواره موسیقی فجر انتخاب کرده‌اند.

البته این پرسش در نشست خبری سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر با مسئولان جشنواره مطرح شد، اما شهرام صارمی مدیراجرایی جشنواره پاسخی برای این پرسش و چالش نداشت و تنها به گفتن این جمله‌ها بسنده کرد که: «بلیت‌های تمام اجراها روی دو سایت قابل مشاهده است و هر دو سایت تمام اجراها را به هم لینک کرده‌اند.»

صارمی البته این چند جمله را فقط برای توجیح ظاهری ماجرا بیان کرد اما هیچ توضیحی برای چراییِ انتخابِ این سایت نداشت. کاملا مشخص است که این سایت هیچ سابقه‌ای در زمینه فروش کنسرت‌های جدی ندارد و احتمال زیاد با روابط و نه ضوابط، به عنوان سایت فروش بلیت‌های جشنواره انتخاب شده است.

در روزهای آینده امیدواریم که مسئولان جشنواره موسیقی فجر توضیحی مفصل و دقیق درباره علت انتخاب چنین سایت‌هایی بیان کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: جشنواره موسیقی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۱۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج ناهماهنگی در ایران؛ چرا ناگهان پنج کنسرت لغو شد؟

رویداد «ایران اکسپو» از امروز ۸ اردیبهشت‌ آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت میزبان بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۸۰ کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی خواهد بود. در همین راستا اما نهادهای ذی‌صلاح دستور لغو کنسرت‌های موسیقی که قرار بود از ۶ تا ۱۲ اردیبهشت در دو سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی و اسپیناس پالاس برگزار شوند را صادر کرده‌اند و بدین ترتیب برگزاری این کنسرت‌ها به تاریخ دیگری موکول شده‌ است.

کنسرت‌هایی که لغو شده‌اند شامل کنسرت‌های مهدی احمدوند پنجشنبه ۶ اردیبهشت، فرزاد فرزین جمعه ۷ اردیبهشت (اسپیناس پالاس)، معین زندی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، امید حاجیلی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت، کنسرت گرشا رضایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت می‌شوند؛ البته اجرای ناصر زینلی که قرار بود چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در اسپیناس پالاس برگزار شود، هنوز در وضعیت بلیت‌فروشی قرار دارد و مشخص نیست که برگزاری آن لغو می‌شود یا خیر!

به گزارش ایسنا، زمانی که خبر لغو یک کنسرت موسیقی منتشر می‌شود، شاید اولین مقوله‌ای که به ذهن متبادر شود بحث احترام به مخاطب است؛ زیرا زمانی که یک هنرمند یا گروه موسیقی خبر برگزاری کنسرت خود را اعلام می‌کند، طرفداران او برای حضور در کنسرت برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنند. گاه این برنامه‌ریزی‌ها برای حضور در یک کنسرت وقت و هزینه زیادی را می‌طلبد؛ چراکه به هر حال مخاطب باید چند ساعتی را برای حضور در یک کنسرت در نظر بگیرد و خرید بلیت‌ها حتی برای یک نفر هم هزینه سنگینی به همراه دارد.

با این وجود بارها شاهد بوده‌ایم که کنسرت‌های موسیقی پس از بلیت‌فروشی و در حالی که در چند قدمی برگزاری بوده‌اند، لغو شده‌اند؛ گویی که وقت و پول مردم هیچ ارزشی نداشته باشد.

برگزاری «ایران‌اکسپو» نیز رویدادی نیست که همین هفته پیش برای برگزاری آن تصمیم گرفته شده باشد که بخواهند کمتر از یک هفته مانده به برگزاری، کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه را لغو کنند. درحقیقت زمانی که قرار است بیش از ۲هزار نفر آن هم از ۸۰ کشور جهان در یک رویداد شرکت کنند، برگزارکنندگان باید همه جوانب از محل اقامت این افراد تا ایجاد ترافیک در محل برگزاری و اطراف آن را در نظر بگیرند که نخواهند دقیقه ۹۰ پول و زمان مردم را به هیچ بشمارند و به راحتی و بدون اینکه گویا اهمیتی داشته باشد، ۵ کنسرت را لغو کنند!

اما این در حالی است که کنسرت ناصر زینلی که قرار است ۱۲ اردیبهشت برگزار شود، در حال بلیت‌فروشی است؛ اگرچه که این روز مصادف است با روز آخر «ایران اکسپو» و از آنجایی که هتل اسپیناس در محدوده برگزاری این رویداد قرار دارد و احتمالا محل اقامت تعدادی از میهمانان باشد، با هجوم مخاطبان کنسرت به سالن و با وجود فعال بودن اکسپو، ترافیک سنگینی در آن محدوده ایجاد خواهد شد. از طرفی مشخص نیست که چرا وقتی که اعلام شده تمامی کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه تا روز ۱۲ اردیبهشت باید لغو شوند، چرا این کنسرت هنوز بلیت‌فروشی می‌کند؟!

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره بلیت فروشی
  • ماجرای لغو ۵ کنسرت در تهران
  • توضیحات پرسپولیس در مورد بلیت فروشی
  • آغاز بلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» از ظهر امروز
  • اوج ناهماهنگی در ایران؛ چرا ناگهان پنج کنسرت لغو شد؟
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟